Andreea Marin, mesaj de susține pentru toți medicii români care își riscă viețile în lupta împotriva coronavirusului

0

Pandemia de coronavirus care a ajuns de câteva săptămâni și în România aduce în atenție și vedetele care își doresc cu orice preț să ajute atât sistemul medical românesc dar și pacienții lipsiți de ajutor. Andreea Marin se numără printre acele vedete. Aceasta deja a dat startul unei campanii, pe care a făcut-o public pe pagina personală de Facebook.

Andreea Marin face parte din conducerea Asociației „Prețuiește Viața”, prin intermediul căreia a început o campanie de sprijin în contextul actual al pandemiei de coronavirus în România.

Andreea Marin a avut un mesaj pentru toți medicii români care își dau silința să îi vindece pe oamenii infectați, dar și care se zbat să facă față lipsurilor și a nevoilor impuse de sistem.

 „Sistemul medical e deja sufocat de responsabilitati, deşi încă nu am ajuns în stadiul altor tari vitregite de soarta, iar persoanele vulnerabile, fie ca sunt în carantina, fie ca nu, sunt în număr din ce în ce mai mare. E nevoie de fiecare dintre noi pentru a ajuta, prin donatii in obiecte si bani. Sprijinul societatii civile este absolut necesar intr-o astfel de perioada si fiecare gest umanitar făcut în condiţii responsabile devine un ajutor pretios. Va trebui sa înţelegem acum clar ce anume ne permite sa facem şi ce nu starea de urgenta anunţată”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook, acolo unde  a anunţat că prin intermediul fundaţiei Preţuieşte Viaţa, pe care o conduce, a lansat o primă campanie de ajutorare.

„Am hotărât sa nu mai aștept răspunsurile promise de oficiali, e clar, cele doua cereri ale mele: lista nevoilor cu care societatea civila poate sprijini și procedurile corecte în limitele carora putem ajuta – caci și bunele intenții pot fi zadarnicite de un virus pe care nu îl putem controla – nu vor veni, a le aștepta e un timp pierdut. Deci ne regrupam, gândim fără a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.