Cele mai frumoase destinații exotice de pe continentul african

0

Atunci când te gândești la Africa, cu siguranță gândul îți zboară la un safari în Africa, la o vacanță în Kenya, la piramidele Egiptului sau la tradiționalul Maroc. Știai, însă, că pe continentul african se află unele dintre cele mai exotice destinații ale lumii? Dacă vrei să simți gustul unei vacanțe exotice, îți propunem o listă cu cele mai frumoase destinații exotice ale Africii. Alege una dintre acestea ca următoarea ta destinație de vacanță și sigur te vei îndrăgosti iremediabil de tărâmurile africane! 

Mauritius, țara insulară din Oceanul Indian 

Situată în largul coastelor continentului african, în partea sud-vestică a Oceanului Indian, insula Mauritius este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase destinații de plajă din Africa. Dacă ai un spirit aventurier, această destinație exotică îți poate oferi o vacanță plină de aventuri și îți oferă posibilitatea practicării celor mai diverse sporturi nautice, dintre care menționăm kitesurfing, snorkeling, surfing sau înotul cu delfinii. Flic en Flac, Trou aux Biches, Tamarin sau Pereybere se numără printre cele mai bune plaje ale insulei Mauritius. 

Seychelles, cea mai romantică destinație exotică din Africa 

Cu siguranță ai auzit până acum de Seychelles, una dintre cele mai populare și mai rafinate destinații de vacanță ale continentului african. Această destinație exotică este aleasă adesea pentru luna de miere, datorită aerului romantic pe care-l emană. Dacă dorești să plănuiești o vacanță exotică, Seychelles te așteaptă cu plaje virgine spectaculoase, cu ape azurii, întinderi de nisip alb și peisaje pitorești de o frumusețe uluitoare. 

În Seychelles te vei putea răsfăța pe Anse Source D’Argent, una dintre cele mai instagramabile plaje din întreaga lume. Anse Intendance, Anse Major, Anse Georgette și Anse la Passe sunt alte plaje ale insulei ce cu siguranță fac deliciul turiștilor într-o vacanță în Seychelles. 

Zanzibar, o altă insulă spectaculoasă pe coasta Tanzaniei 

Imagini paradisiace, plaje cu nisip alb și moale, ape azurii și cristaline, asta te așteaptă dacă alegi o vacanță exotică în Zanzibar. Această destinație este mai mult decât potrivită nu numai pentru cei ce doresc să-și petreacă luna de miere, ci și pentru cei ce sunt interesați de cultură și istorie. Așadar, fie că ești în căutarea unei destinații liniștite petrecute pe plajă la soare, fie că vrei să descoperi istoria acestei insule sau să ai parte de aventură într-un safari în Parcul Național Serengeti, Zanzibar îți va putea oferi. Matemwe, Nungwi, Paje și Kendwa se numără printre cele mai populare plaje din Zanzibar și cu siguranță îți vor oferi aerul tropical pe care-l aștepți de la o vacanță exotică. Sugestia noastră este, însă, să nu petreci întreaga vacanță la plajă, ci să explorezi și alte părți ale insulei, așa cum este Stone Town. 

Mozambic, un adevărat paradis tropical 

Chiar dacă nu este o destinație atât de populară precum cele menționate anterior, Mozambic este un adevărat paradis tropical al Africii. Mozambic se bucură aproape în permanență de zile însorite și îi încântă pe cei ce doresc să-și petreacă vacanța aici prin plajele întinse cu nisip alb și moale, palmieri ce se clatină în briza oceanului, dar și localnici prietenoși. Mai mult decât atât, Mozambicul găzduiește și unele dintre cele mai frumoase recifuri de corali, ideale pentru activități acvatice precum snorkeling sau scuba diving în jurul vieții marine ce abundă în delfini, broaște țestoase, pisici de mare și alte creaturi marine uimitoare. 

 

Îți dorești să ai parte de experiențe uimitoare cu gust exotic? Alege una dintre aceste destinații exotice ale Africii, locuri de o frumusețe aparte, în care poți avea deopotrivă vacanțe aventuroase sau romantice, pline de experiențe fascinante. Tu unde ți-ai dori să ai parte de o adevărată experiență exotică în Africa? 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.