8 moduri prin care să îți dai seama că ești pregătită pentru o nouă relație

0

Dacă tocmai ai întâlnit un bărbat nou și te întrebi dacă el chiar este potrivit pentru tine, află că este total în regulă! Și spunem asta deoarece este normal să ai anumite nesiguranțe, mai cu seamă dacă ai avut parte în trecut de anumite experiențe care să te facă să nu mai ai atât de multă încredere în relații.

Dacă ești singură și îți dorești să fii într-o relație, înainte de toate trebuie mai întâi ca tu să fii împăcată cu tine și să nu îți dorești să te implici emoțional într-o relație doar pentru „este la modă.” În mod cert, dragostea adevărată există și nu ar trebui să îți pierzi speranța, oricâte experiențe nefecite ai avut până în prezent.

Astfel, iată care sunt modurile prin care să te convingi că ești într-adevăr de o relație nouă:

1. Schimbă-ți perspectiva

Uneori avem tendința de a ne învinovăți pentru anumite lucruri, deși nu noi suntem vinovate de ele. Primul lucru pe care ar trebui să îl ai în minte atunci când vrei să ai o relație este să fii relaxată și să te gândești doar la lucrurile rele care se pot întâmpla. Încearcă să accepți lucrurile așa cum sunt și cel mai important, să ai încredere în tine.

2. Stabilește-ți anumite limite

Este important ca atunci când ești într-o nouă relație, să îți stabilești câteva limite. Iar prin limite ne gândim la faptul că nu ar trebui să accepți ca partenerul să nu îți acorde respectul de care ai nevoie, sau mai mult, să accepți chiar să fie abuziv față de tine. Dacă simți că el nu este sincer cu tine, sau și mai mult, că nu puteți fi compatibili, cel mai bine ar fi să discuți cu el și să îi spui sincer acest lucru.

3. Apreciază…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.