Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum se aleg cadourile memorabile!

0

Mai sunt atât de puține zile până la Crăciun, încât știm că mulți dintre voi nu au avut timp să se ocupe de alegerea cadourilor pentru cei dragi, așa că ne-am gândit să vă venim în ajutor cu câteva sfaturi și idei bine țintite, în cadrul unei noi ediții a Atelierelor de Idei Unica.

Iată cine sunt invitații speciali ai workshopului.

Fabulous Muses despre cadouri fabuloase

Două dintre invitatele speciale ale workshopului „Goana după cadouri’ sunt Alina Tanasă și Diana Enciu, cele cunoscute și ca Fabulous Muses. Cele două fashion bloggers vor vorbi despre alegerea cadourilor și oferirea acestora în diverse situații, inclusiv între prietene.

Adrian Asoltanie, despre relația noastră cu banii

Adrian Asoltanie este trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani. Consideră că educația financiară e un element esențial al dezvoltării individuale, un ingredient vital al succesului în viața personală și în cariera fiecăruia. Adrian ne va vorbi despre cum chetuiesc oamenii banii (nu doar cei de cadouri), dar și cum să ne pregătim bugetul personal în această perioadă și în noul an.

Ileana Badiu și fața frumoasă a reclamelor

Ileana Badiu scrie despre lucrurile care o impresionează în viața ei pe blogul super40.ro. Dar Ileana este și un talentat om de publicitate. Din această dublă perspectivă, am invitat-o să vorbim, la Atelierele Unica, despre cadouri, dărnicie și… reclame de sărbători.

Maria Comandașu și magazinul online de experiențe

Un cadou bun este cadoul care își emoționează destinatarul, este dovada că îți cunoști apropiații, le cunoști gusturile și visele, spune Maria Comandașu de la shopul online iwonder.ro Alternativă la cadourile clasice, I wonder este definiția surprizei desăvârșite, fiind prima platformă de surprize cu adevărat originale din România. I wonder…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.