Victor Slav și Cătălin Cazacu rămân împreună și de Revelion

0

De când prezintă împreună show-ul „Vulturii de noapte” Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță au devenit nedespărțiți. Chiar dacă cel din urmă a fost câteva luni în Republica Dominicană, legătura dintre ei nu s-a rupt, așa că din 2019 vor fi din nou împreună. Până la reîntregirea găștii, Victor Slav și Cătălin Cazacu rămân împreună în ultimele zile ale anului. Cei doi nu vor merge cu colindul pe la prieteni, fiindcă susțin că nu au voce, însă vor intra în casele oamenilor cu programul pregătit de Kanal D, în care își vor arăta veleitățile de actori.

Victor Slav și Cătălin Cazacu rămân împreună și de Revelion

„Eu cânt rău și toată lumea încearcă să mă convingă să nu mai cânt”, ne-a mărturisit Cazacu, completat imediat de prietenul Victor Slav: „Noi suntem 2, dar cântăm pe 3 voci. El în momentul în care cântă scoate două voci”.

După ce își vor urmări propria prestație de la TV din noaptea de Revelion și se vor amuza unul pe seama celuilalt, cei doi crai vor continua petrecerea în cluburile din Capitală.

Singura certitudine, că mă tot întreabă lumea unde fac Revelionul și cu cine, este că-l facem împreună. Nu știm unde, dar știm cu cine. Ceea ce important”, ne-a spus Cătălin, mărturisindu-ne că trecerea în 2019 va fi una memorabilă chiar și pentru ei: „De Revelion o să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.