Vedete… cu greutate! Au slăbit de nici nu le mai recunoști

0

Nume mari din lumea artistică internațională au decis să reunțe la obiceiurile alimentare nesănătoase pentru a scăpa de kilograme în plus. Cu dietă strictă, antrenamente dure, răbdare și foarte multe ambiție au reușit să treacă printr-o transformare fizică demnă de invidiat.

Seth Rogen – comediantul s-a făcut remarcat în roluri de grăsuț simpatic. De când a devenit cunoscut și-a propus să scadă în greutate. A reușit să dea jos 13 kilograme în timp de 9 luni după ce a adoptat un stil de viață cât mai sănătos.


Jennifer Hudson – actrița și cântăreața a decis să ajungă la silueta dorită în anul 2010 și de atunci a reușit să se mențină într-o formă fizică foarte bună. „Chiar nu am deloc timp să fac sport, așa că acord foarte multă atenție alimentației”, spunea ea.

„Eu nu aveam o problemă cu alimentația, doar că nu știam cum să mănânc astfel încât să mă mențin”, afirma vedeta.

 

John Goodman – A făcut antrenamente de șase ori pe săptămână, a renunțat total la alcool și a adoptat o dietă mediteraneeană și arată spectaculos. După ce a adoptat acest stil de viață, actorul a slăbit 50 de kilograme. „Am renunțat să mai bag mâncare în gură la fiecare cinci minute”, spunea starul.

Actorul a mărturisit că răbdarea este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.