Unica aprilie 2019. Ce părere are Monica Bârlădeanu despre violența în familie

0

Revista Unica aprilie 2019 e companionul perfect pentru clipele în care vrei să te relaxezi și să citești despre oameni cu povești interesante. În această ediție, cover-story-ul îi este dedicat actriței Monia Bârlădeanu, o apariție mereu pe cât de frumoasă, pe atât de misterioasă în privința vieții personale. De această dată însă Monica rupe tăcerea și vorbește deschis despre violență în familie și despre alte lucruri sensibile pentru toate femeile. Descoperă, în spatele imaginii publice, un om frumos și foarte sincer.

Unul dintre evenimentele culturale marcante ale primăverii este premiera musicalului “We will rock you”, la care Răzvan Mazilu semnează coregrafia, regia și costumele – prilejul ideal de a afla mai multe deste talentatul artist dintr-un interviu  one-to-one, exclusiv în Unica.

Odată cu vremea frumoasă, pe șosele au apărut nu doar gropile iernii, ci și… motocicliștii, iar o parte dintre ei sunta femei. Unica a vrut să afle mai multe despre reginele pe două roți ale șoselelor și a adunat cele mai simpatice moto-ladies într-un reportaj cu totul special, plin de informații interesante.

La rubrica Frumusețe din Unica aprilie 2019 vei putea citi tot ce te interesează despre machiajele și coafurile în tendințe, explicate pas cu pas, și vei putea descoperi cele mai recente…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.