Ungaria se retrage de la Eurovision din motive homofobe

0

Ungaria se va retrage de la Eurovision deoarece este „prea gay” pentru conducerea guvernului condus de Viktor Orban. Un susținător al guvernului a declarat faptul că Eurovisionul este o „flotilă de homosexuali.”

Cu toate că până acum nu a existat niciun răspuns oficial venit din partea Prim-ministrului Viktor Orban, una dintre televiziunile pro-guvernamentale a afirmat faptul că sănătatea mintală a Ungariei va fi mult mai bună dacă nu ar participa în această competiție.

O sursă din interiorul MTVA, o televiziune publică din Ungaria, a declarat pentru The Guardian faptul că angajații Eurovision cred că în spatele acestei decizii se află guvernul care asociază comunitatea LGBTQ+ cu Eurovisionul. Prin intermediul unui comunicat oficial, MTVA a declarat următoarele: „În loc să participăm la Eurovision la ediția din anul 2020, vom sprijini în mod direct producțiile create de tinerele talente din Ungaria.”

András Bencsik, care este editorul unei reviste pro-guvernamentale, a declarat faptul că: „Sunt de acord cu această decizie, inclusiv din perspectiva sănătății mintale, ca Ungaria să nu participe la „flotila de homosexuali” la care s-a redus această competiție internațională muzicală. Mulți tineri au crezut că acest lucru este ceva pentru persoanele sub 18 ani, dar această competiție distruge opinia publică prin promovarea unor travestiți și femei cu barbă.”

Viktor Orban este cunoscut pentru mai multe decizii ale sale care au creat controverse. Mai precis, în anul 2018, el a fost de acord cu adoptarea unei legi care crește numărul de ore suplimentare pe care le pot avea angajații. De la un număr de 250 de ore pe an, acesta să crească la 400.

Pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.