Top 10 vedete care în 2018 au încercat să schimbe lumea în bine

0

Potrivit Reuters, 10 dintre aceste celebrități s-au remarcat în acest an prin eforturile de a schimba în bine lumea.

Top 10 vedete care au încercat să schimbe lumea

Meghan Markle – După ce a intrat în familia regală a Marii Britanii în urma căsătoriei cu Prințul Harry în luna mai, fosta actriță americană a promis că va aduce în prim-plan drepturile femeilor. De asemenea, în timpul turneului în Australia, ducesa a fost văzută putrând jeanși „fără sclavie” de la Outland Denim, ceea ce a declanșat o frenezie în rândul admiratorilor săi. Mai mult, ea a colaborat cu supraviețuitorii incendiului de la Grenfell Tower pentru a realiza o carte de bucate vândută în scopuri caritabile.
Emma Watson – Cunoscută datorită rolului Hermione din seria „Harry Potter”, Emma a promovat mișcarea 3MeToo, donân un milion de lire sterline pentru un fond ce sprijină organizațiile ce luptă împotriva abuzurilor sexuale. În luna octombrie, actrița a publicat o scrisoare deschisă în care a cerut să se pună capăt legilor privind avortul din India până în Irlanda.
David Attenborough- Naturalistul şi prezentatorul nonagenar de documentare despre natură a profitat de anul 2018 şi de discuţiile anuale pe teme climatice din cadrul conferinţei care a avut loc la Katowice, în Polonia, pentru a-i susţine pe tineri…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.