Superstarurile Tiesto și Don Diablo au inaugurat cea mai mare spațiu de concerte din țară 15.000 de persoane au dansat încontinuu 10 ore | Monden, Ultima oră, Vedete de la noi

0

Premieră în istoria concertelor indoor românești: de sâmbătă seară și până duminică dimineață, 15.000 de persoane au dansat laolaltă, sub același acoperiș. S-a întâmplat la inaugurarea celei mai mari și noi săli, Pavilionul B1 Romexpo.

Evenimentul concertistic al sfârșitului de an, premiera în țara noastră a show-ului ce face furori în toată lumea – „Donʼt Let Daddy Know”- le-a avut drept capete de afiș pe vedetele muzicii electronice Tiesto și Don Diablo.

Alături de cei doi DJ-I aflați pe primele locuri în topul celor mai bine cotați la nivel mondial, au mai mulțumit audiența Fedde Le Grand, Bassjackers, Sunnery James& Ryan Marciano, Sem Vox, The Him și Todd Helder.

Tiesto și Don Diablo au inaugurat cea mai mare spațiu de concerte din țară

Cu o capacitate dublă față de Sala Polivalentă și de patru ori mai mare decât Sala Palatului, noul pavilion a vibrat la propriu sub asaltul celor 300.000 wați sunet, cea mai puternică instalație de sunet din România, iar audiența a prins ritm datorită celor 400 de metri pătrați de ecrane led, tehnică pentru transportul căreia ar fi nevoie de 40 de autotrenuri.A fost, practic, cea mai mare discotecă de interior care a avut loc vreodată în România, petrecere la care a semnat prezența tot high life-ul bucureștean.
După ce…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.