Stilul contează chiar și pentru cei care cred că nu contează!

0

Ce-i drept, am avut un șoc în ziua în care m-am întors de la Paris Fashion Week, fix acum două săptămâni, când m-a sunat Roxana Voloșeniuc să îmi spună că va trebui să stau în „carantină” la domiciliu, deoarece vin dintr-o țară unde cazurile de infectare cu coronavirus erau în creștere. La început mi s-a părut bizar, eu veneam de la Paris, unde panica nu se instalase aproape deloc, în nici un caz în lumea fashion în care mă „învârteam” eu.

OK, lumea evita îmbrățișările (fashioniștii adoră pupăturile și îmbrățișările, mai cu seamă că se văd rar și se bucură să se reîntâlnească la Săptămânile Modei, adevărate ocazii de socializare) și toți se dezinfectau pe mâini cu propriul tub de gel, pe care toată lumea îl avea deja în poșetă. Însă să se anuleze show-uri sau să nu mai iasă lumea seara la Hotel Costes sau la Giraffe și să nu își mai etaleze ținutele stylish, adevărate dovezi de inspirație? Nici vorbă de așa ceva…. Dar mai multe despre asta poți citi curând, în ediția de aprilie ELLE România.

Acum revin la ce am simțit eu în propria izolare la domiciliu care, așa cum spuneam, a început acum două săptămâni (și nimeni nu știe cât va mai dura). Mai întâi, m-am bucurat, mi-am zis că va fi excelent să nu mai conduc zilnic până în Pipera și că voi fi mult mai eficientă dacă lucrez de acasă.

Ei bine, când mi-am dat seama că nu mai am unde să mă grăbesc dimineața, că nu mai am întâlniri și că nu mă văd cu restul echipei ELLE, că nu organizez nici o ședință foto, că nu coordonez între ei fotografi, make-up artiști și modele, m-am panicat pur și simplu!…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.