Luni

Mic dejun:2 felii de pâine integrală prăjită şi o ceaşcă de cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: un măr

Prânz: 200 g de peste fiert, preparat la aburi, la cuptor sau la grătar, o salată de sezon

Gustare: un iaurt natural degresat

Cină: salată de andive, ardei gras, mozzarella şi sos slab de iaurt şi condimente, după gust

Marţi:

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: un fruct (fără banane sau struguri)

Prânz: 200 g de peste la grătar, o salată de castraveţi cu sos de iaurt degresat

Gustare: o portocală

Cină: 150 g de brânză proaspătă dietetică, un ou fiert, salată de roşii

Miercuri:

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: 200 g de lapte bătut

Prânz: o conservă mică de ton în sos tomat, o porţie de cartofi dulci fierţi

Gustare: o portocală

Cină: salată de roşii cu brânză degresată

Joi:

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: un iaurt natural mic

Prânz: 200 g de peste la grătar, preparat la aburi sau la cuptor, o salată de crudităţi (morcovi şi ţelină)

Gustare: un măr

Cină: salată…