Simona Gherghe este însărcinată a doua oară. Cum le-a dat tuturor vestea | Româneşti, Vedete

0

UPDATE: Miercuri, 29 noiembrie, a confirmat toate zvonurile, publicând pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care se arată entuziasmată de venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, a tot evitat în ultimul timp să răspundă la această întrebare, probabil din dorința de a trece cu bine peste primul trimestru de sarcină. În plus, în urmă cu doar o lună jumătate, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 declara că și-ar dori să rămână, din nou, însărcinată. În timpul emisiunii sale, Xtra Night Show, în momentul în care a citit o știre speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să-și dea seama: „V-am zis eu?!, – s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării, scrie Revista Viva!.

Simona Gherghe s-a căsătorit astă vară, în mare secret, cu alesul inimii sale, consultantul politic Răzvan Săndulescu, tatăl fetiței sale, Ana Georgia, în vârstă de 1 an jumătate. Cei doi au făcut cununia civilă în 2017, pe când Simona era însărcinată în opt luni.

Citește și – Ce NU ar face vedetele dacă s-ar naște din nou

Citește și – Irina și Răzvan Fodor, luați la întrebări de fiica lor: „Ne-a întrebat ce este sexul”

Sursă foto: Arhivă Ringier,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.