S-a refăcut trupa Desperado.Au un solist nou și album nou

0

„Bețivan ratat”, „Lenea” ori „Am cazanul meu” și alte cântece pline de umor sunt melodii la fel de savuroase și după două decenii de la apariția lor.

Desperado, trupa care le-a creat și lansat, este acum din nou pe scenă, după o pauză concertistică de mai mult de 10 ani, cu un nou album, intitulat „Bine și așa rău”, și un nou solist, experimentatul muzician Patriciu Pop, din veterana formație rock care făcea furori pe la sfârșitul anilor 80, Kappa. Pop a lucrat pentru 60 de albume ale altor artiști, albume apărute în România ori străinătate, și a câștigat multe premii pentru producție, compoziție și orchestrație. Și Sandy Deac, liderul grupului Desperado, a cântat în Kappa, în urmă cu 30 de ani.

S-a refăcut trupa Desperado! Cu solist nou și album nou, grupul de country rock susține iar concerte

Grupul care reînvie Vestul Sălbatic cântând country în stil ardelenesc înseamnă acum Patriciu Pop (vocal, keyboards), Sandy Deac (voce, chitară), Kovacs Laszlo (chitară), Vlad Spătar (chitară bass) și Nelu Zah (tobe).

„Din 2009 tot aud întrebarea: «Mai există Desperado?». Desigur, a existat tot timpul”, explică Sandy Deac de ce a luat decizia resuscitării trupei.

Călin Pop, primul solist al formației Desperado și fost iubit al Cristinei Rus, a lăsat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.