Rutina de îngrijire a părului vopsit în 4 pași

0

Din clipa în care te-ai decis să îți vopsești părul, trebuie să știi că de acum înainte rutina ta de îngrijire va suferi modificări.

Comparativ cu părul natural, cel colorat are nevoie de o atenție și o îngrijire mai profundă. Este mult mai predispus la uscare și deteriorare, și dacă nu îți dorești să fii nevoită să îl tunzi la două săptămâni pentru a părea sănătos, uite care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 Primul pas: Găsește-ți un ulei

Rutina de îngrijire a părului vopsit trebui să își aibă startul cu opt ore înainte de spălarea propriu zisă a acestuia. Poate că pare că pierzi foarte mult timp, dar este mult mai ușor decât pare, iar rezultatul va fi pe măsura așteptării. Seara, înainte să te așezi în pat, fă-ți o mască naturală din mai multe uleiuri: de cocos, de măsline și argan. Încălzește-le câteva minute, iar apoi aplică compoziția pe lungimea părului. Acoperă-ți părul cu un prosop pe care l-ai înmuiat în apă caldă și lasă uleiurile toată noaptea pentru a acționa. Îi vor da părului tău strălucirea, hrănirea și hidratarea de care are nevoie, lăsându-l catifelat și mai sănătos. Nu trebuie să faci asta la fiecare spălare ca să observi o îmbunătățire. Este îndeajuns să aplici această mască o dată pe săptămână.

Al doilea pas: Spală-ți atent părul

După ce ai aplicat trei tipuri de ulei, poate fi destul de dificil să îți cureți îndeajuns de bine părul și să scapi de toată grăsimea din el. Așadar, curăță-l de două ori, utilizând un șampon fără parabeni sau sulfați. Încearcă să alegi produse cât mai naturale, realizate special pentru părul vopsit, menite să îl hidrateze în profunzime.

Al treilea pas: Aplică o mască

Dacă de obicei după șamponare, foloseai doar un balsam, acum este necesar să aplici și o mască. Balsamul este foarte bun pentru a-ți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.