Roxana Ciuhulescu vrea să-și mărească sânii. De ce a luat această decizie | Româneşti, Vedete

0

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 40 de ani, a  dezvăluit că peste câteva luni se va supune unei intervenții chirurgicale de mărire a sânilor: „Pot să afirm mândră că am greutatea pe care o aveam şi la 18 ani. Este posibil şi mă gândesc ca peste şase luni să apelez la mărire de sâni. Rămâne de văzut. După două naşteri, aş avea toate scuzele să fac asta”, – a explicat Roxana Ciuhulescu în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show de la Antena 1.

Roxana Ciuhulescu a vorbit și despre actualul său soț, Silviu Bulugioiu, fost președinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure: „În lumea motoarelor ne-am cunoscut. Vă anunţ că este în platou, aici, cu mine. Este peste tot cu mine, sufletul meu pereche. Mă bucur că l-am găsit. Pentru mine a fost surpriza vieţii. A venit într-un moment în care nu m-am aşteptat, când eram dărmată. Era lângă mine şi eu nu l-am văzut. Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Nu m-aş fi gândit. Oricâte acuze aş fi avut că relaţia aceasta a fost de dinainte, nu este adevărat”, – a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a divorțat de Mihai Ivănescu la începutul anului 2017, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetița,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.