Robert De Niro, primele declarații despre despărțirea de Grace Hightower

0

În urmă cu o săptămână au apărut primele zvonuri potrivit cărora actorul Robert De Niro și soția sa, Grace Hightower, divorțează după mai bine de 20 de ani de căsătorie.

De Niro a decis să rupă tăcerea și să vorbescă despre zvonuri: „Grace și cu mine avem împreună doi copii minunați. Intrăm într-o perioadă de tranziție în relația noastră, un proces dificil, dar constructiv. O consider pe Grace o mamă minunată și cer intimitate și respect tuturor pe măsură ce noi încercăm să ne dezvoltăm rolul de parteneri în parenting”, a declarat actorul pentru E!News.

Robert De Niro și Grace Hightower s-au căsătorit în 1997, dar s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în 1999, iar planurile de divorț nu au fost finalizate. În 2004, cei doi și-au reînnnoit jurămintele. Ei au împreună doi copii, Elliot, în vârstă de 20 de ani și Helen, născută în 2011 cu ajutorul unei mame surogat.

Potrivit Page Six, cuplul nu mai locuiește împreună, iar actorul a fost văzut la evenimente singur în ultimele luni, acest lucru indicând de la început divorțul cuplului.

Robert De Niro a mai fost căsătorit anterior cu Diahnne Abbott, în perioada 1976 – 1988 și are cu aceasta un fiu, Raphael. Actorul mai are și doi băieți gemeni, Aaron și Julian din relația cu Toukie Smith.

Citește și:
Robert De Niro divorțează după 21 de ani de căsătorie

Foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.