Ritualul de îngrijire: New Year, New Me

0

De obicei, ritualul de îngrijre iernatic conţine creme mai grase, parfumuri mai intense şi formule reparatoare pentru piele şi păr. Nimic nou, nimic ieşit din comun! Însă la cumpăna dintre ani, vrem să simţim şi acea doză festivă, motiv pentru care putem adăuga trusei de cosmetice câteva produse mai speciale; să spunem un serum de faţă best-seller, o mască cu aur, un parfum senzual, un ulei de păr bun, şamd.

Faţă şi decolteu

Pentru că aceste zone sunt cele mai expuse, este important să le hrănim cu formule hrănitoare şi să apelăm la un ritual de îngrijire complet: demachiant, serum, mască, cremă. Încearcă aceste soluţii:

Demachiantul este esenţial, indiferent de tipul pielii, dar cu apa micelară ne mişcăm cel mai rapid, aşa că este o soluţie foarte bună când suntem în grabă. Saffee Cleansing elimină impurităţile şi machiajul cu o cantitate mica de produs, lăsând tenul perfect curat.

https://www.notino.ro/saffee/cleansing-apa-micelara-2-in-1/

Alege un serum de faţă cu acid hialuronic, ca Vichy Minéral 89, pentru că protejează împotriva semnelor de îmbătrânire şi întăreşte bariara de protecţie a pielii.

https://www.notino.ro/vichy/mineral-89-ser-tonic-si-hidratarea-pielii-cu-acid-hialuronic/

O mască este mereu binevenită! Îţi propunem una sub formă de material textil, care se muleayă perfect pe faţă, cum este Korika StarBeauty. Aceasta reduce temperatura pielii cu până la 5° C, cu un efect de reîmprospătare şi iluminare. În plus, are o formula care conține aur de 24 de carate.

https://www.notino.ro/korika/starbeauty-masca-textila-iluminatoare-cu-aur-de-24-de-karate/

Alege o cremă care hidratează bine şi hrăneşte pielea consistent: formula Biotherm Aquasource are o textură delicată, dar o formulă dibace, care menţine nivelul de hidratare optimă.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.