Ricky Martin, în vacanță cu partenerul de viață. Cum s-au fotografiat cei doi

0

 

Zilele acestea, cântărețul portorican Ricky Martin se află în vacanță alături de soțul său, Jwan Yosef. Cei doi se bucură din plin de soare și de vacanța lor pe plajele însorite din Dorado.

Ricky Martin, în vârstă de 46 de ani, și partenerul său de viață s-au fotografiat împreună la plajă. Dacă artistul portorican a impresionat mereu cu fizicul său, nici soțul nu se lasă mai prejos.

Jwan Yosef, în vârstă de 34 de ani, arată spectaculos în slip, afișând un trup de invidiat, foarte tonifiat.

Imaginile cu cei doi la plajă au atras numeroase complimente din partea internauților, care s-au arătat încântați de felul în care care aceștia arată.

Ricky Martin şi artistul siriano-suedez Jwan Yosef şi-au început relaţia în 2015, iar un an mai târziu au anunţat că s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit în secret. Ricky Martin este tată de gemeni: valentino și Matteo.

Citește și: EXCLUSIV/ „Poliția nu m-a căutat niciodată în trei ani!”. Libertatea l-a găsit în Anglia pe tânărul care a văzut cum comisarul a lovit-o pe Ana pe zebră. Șoferul-comisar s-a dus acasă la tatăl acestuia, și el martor, ca să-i influențeze!

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.