Regina Elisabeta a II-a plănuiește să îi dea mai multe responsabilități regale lui Meghan Markle

0

Meghan Markle a învățat o mulțime de lucruri despre familia regală în ultimul an, ea având parte de o mulțime de lecții. Deși ea a avut câteva angajamente la care a participat singură, lucrurile vor fi și mai complicate pentru Ducesa de Sussex, deoarece Regina Elisabeta a II-a plănuiește să îi dea mai multe responsabilități.

Regina, în vârstă de 92 de ani, încearcă să își ușureze munca, iar asta înseamnă că trebuie să renunțe la mai multe patronaje. Pentru asta, Meghan Markle și Majestatea Sa s-au întâlnit la Palatul Buckingham pentru a discuta ce va primi Ducesa de Sussex.

A primi un patronaj înseamnă, pentru membrii familiei regale, că aceștia vor reprezenta organizația caritabilă sau nonprofit, aducând publicitate și fonduri pentru anumite cauze.

În 2016 Regina a oferit 25 din cele 600 de patronaje în care a fost implicată. Astfel, Prințul William a primit patronajul Rugby Football Union și pe cel al Rugby Football League, în timp ce Kate Middleton a primit All England Lawn Tennis Club și Action for Children.

Prințul Harry a primit atunci Football Association, însă nu doar nepoții Reginei au fost implicați în această acțiune. Camilla Bowles, Ducesa de Cornwall, a primit patronajul Battersea Dogs Home, The Royal…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.