Reacția adorabilă pe care a avut-o o fetiță la întâlnirea cu Ducesa de Cambridge

0

Kate Middleton și Prințul William își continuă activitățile oficiale chiar și în această perioadă. Cei doi au vizitat Spitalul pentru Copii Evelina din Londra marți, 11 decembrie, Ducesa de Cambridge fiind onorată și cu un rol special.

Kate Middleton a fost numită patron al acestui spital și, potrivit Kensington Palace, ea va folosi acest titlu nou pentru a premia medicii care lucrează pentru sănătatea copiilor, aducând mai multă atenție asupra muncii pe care o fac aceștia în primii ani de viață ai copiilor.

Ducesa Cambridge a sosit alături de Prințul William la spital, unde a întâlnit o parte din copiii care primesc acum îngrijire medicală în acest spital. Ei au fost întâmpinați de o fetiță care a avut o reacție adorabilă la vederea cuplului regal. Kate și William au salutat-o, iar aceasta i-a dăruit Ducesei un buchet de flori, dar și un zâmbet larg, gestul ei cucerindu-i pe toți cei prezenți.

Pentru acest eveniment Kate Middleton a purtat o rochie verde cu buline LK Bennet. Ducesa a fost numită în trecut și patron al East Anglia Children’s Hospice, al organizației Place2Be, care oferă sprijin emoțional copiilor în școli și al organizației caritabile Anna Freud Centre.

Reacția acestei fetițe ne-a cucerit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.