Răzvan Fodor, cuplat cu Lidia Buble: „A aflat și nevasta mea” | Româneşti, Vedete

0

Răzvan Fodor a trăit un adevărat șoc atunci când pe Instagram a apărut o fotografie cu Lidia Buble și Răzvan Simion în care cei doi se sărutau cu pasiune, însă etichetarea din imagine purta numele lui. Cu alte cuvinte, dintr-o greșeală, Răzvan Fodor a fost cuplat cu Lidia Buble.

Răzvan Fodor s-a amuzat teribil pe baza situației. Artistul a postat fotografia pe contul său de socializare și a scris un mesaj haios: „… în sfârșit a aflat și nevasta mea că trăiesc cu @lidiabuble! #sorry @futuristul #cesafacinaicesafaci”.

Pentru a continua în același spirit de glumă, internauții i-au lăsat mesaje care mai de care mai haioase, ba chiar un prieten virtual a fost foarte ironic cu privire la situație: „Așa a aflat și nevasta ăluia…”

Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina Fodor din 2010 și au împreună o fetiță pe nume Diana, în vârstă de 7 ani. Pe de altă parte, Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de artista Lidia Buble.

Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.