Ramona Păun vrea să mai ia câteva kilograme în plus

0

Ramona a avut mereu o siluetă de invidiat, așa că vrut să aflăm care sunt secretele ei, însă am rămas suprinși când ne-a mărturisit că nu face nimic să se mențină în formă, ba mai mult, este deranjată de faptul că este prea slabă!

„Nu mi-e foarte greu să mă mențin așa, pentru că mănânc un pic cam pe fugă. Cert este că eu vreau să mai pun câteva kilograme. Mă avantajează, ce-i drept, televizorul, pentru că mă mai îngrașă exact cu cât îmi doresc eu să mă mai îngraș și în realitate”, ne-a spus prezentatoarea știrilor sportive.

Ramona moștenește o genă foarte bună, dar nici nu face greșeli prea mari în alimentație.

„Am și grijă la ce mănânc și mă ajută și organismul, pentru că nimeni din familia mea nu a avut probleme de greutate. Moștenirea genetică e bună, dar mă străduiesc și eu din când în când”, a mai spus tânara, recunoscând că se numără printre acele femei care are arderile bune: „Chiar mănânc și uneori, paradoxal, sunt gurmandă. Știu că nu se vede și chiar îmi pare rău că nu se vede, pentru că vreau să mai adaug ceva kilograme. Cred că este mai degrabă o chestiune de arderi. Nu stau departe de mâncare în nici un caz. Cred că secretul este în combinațiile alimentare pe care le facem, iar eu acolo sunt destul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.