Prinţul Harry și Oprah Winfrey, documentar despre sănătatea mintală | Vedete internaționale

0

Seria documentară va avea mai multe episoade la care Ducele de Sussex și Oprah Winfrey vor fi co-creatori și producători executivi, a anunțat Palatul Kensington, potrivit Agerpres.

Proiectul se bazează pe „poveşti ale unor personalităţi remarcabile, care au făcut faţă celor mai dificile situaţii, oferind posibilitatea de ne înţelege mai bine pe noi înşine şi anturajul nostru”, a declarat nepotul Reginei Elisabeta a II-a în comunicat. Acesta a menționat și faptul că se simte „incredibil de mândru” să lucreze cu Oprah Winfrey.

Pentru documentare a fost folosită și „munca de lungă durată depusă de Prinţul Harry în privinţa problemelor şi iniţiativelor în materie de sănătate mentală”, se arată în comunicat.

Ducesele de Sussex, în vârstă de 34 de ani, nu este la primul proiect dedicat susținerii persoanelor care suferă de boli mintale. Acesta a creat, împreună cu Prințul William și soția acestuia, Kate Middleton, Heads Together, o campanie menită să atragă atenţia asupra problemelor psihice. Programul fondat de cei mai tineri membri ai Casei Regale britanice are scopul de a înlătura stigmatizarea persoanelor care suferă de depresie sau alte boli mintale și mai multe organizații caritabile s-au alăturat acestui proiect.

În urmă cu câțiva ani, Harry, care avea atunci în jur…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.