Prin ce transformare a trecut Mirela de la Insula Iubirii. Nici nu zici că e ea

0

 

Mirela a decis să facă o schimbrae de look înainte de sărbătorile dei iarnă. Bruneta a renunțat la părul lung și drept în favoarea unei coafuri mult mai îndrăznețe și mai sălbatice.

Bruneta și-a făcut părul creț. Tranformarea o prinde de minune, Mirela fiind complimentată de fani pentru transformarea pe care și-a făcut-o.

„Știți buclele acelea foarte, foarte strânse, care imită părul afro? Tot timpul mi-am dorit un asemenea look, dar nu voiam să merg mereu la coafor pentru a-l obține.

Așa că vă dau un pont pe care l-am descoperit și eu recent, ondulatorul…”, le-a explicat Mirela celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

Mirela a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la Insula Iubirii, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la Insula Iubirii, Mirela s-a sucit la 180 de grade. În pat cu Ionuț, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste, implorându-l să rămână cu ea, însă acesta a refuzat categoric.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.