Povestea puștiului din “Fructul oprit”. Ce nu știa nimeni despre el

0

 Echipa emisiunii CulTOUR’ a ajuns acasă la frații Popescu, Victor și Călin, doi băieți simpatici și talentați, pe care telespectatorii îi pot urmări în serialul Fructul oprit’. Victor are 13 ani, este în clasa a VII-a cu specializare în Matematică. El a participat la foarte multe olimpiade și a obținut rezultate remarcabile. Vreau să mă fac arhitect, pentru că această meserie îmbină tot ce îmi place, matematica, desen, lego construit’, a povestit el la CulTOUR’.

Când vine vorba de familie, Victor face mărturisiri emoționante. Părinții mă ajută mereu cu sfaturi. . Ei mă ajută de fiecare dată (…) Cred că este foarte greu să fii părinte. De aceea, aș vrea să văd cum decurge o zi ca părinte, să ai trei copii pe cap’, a spus el.  Iar cu frații lui, Călin și Irina, se înțelege de minune. Am mulți prieteni, dar cei mai buni prieteni sunt frații mei’, a completat el la CulTOUR’.

Citește și

INTERVIU/ Un fost sindicalist Metrorex rupe tăcerea! „De multă vreme, nu s-au mai luptat pentru muncitori, ci pentru spațiile comerciale”

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.