Planurile Cristinei Șișcanu pentru 2019. „Pentru corpul meu îmi doresc să mai scape de 4-5 kilograme”

0

 

Soția fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu le-a împărtășit fanilor ei din mediul online care sunt planurile ei pentru anul 2019. Cristina Șișcanu și-a propus o mulțime de lucruri.

„Lui 2018 vreau să îi mulțumesc pentru faptul că mi-a schimbat viziunea asupra multor lucruri și pentru că a continuat să mă învețe să mă bucur și să trăiesc momentele … să nu trec pe lângă ele cu gândul la viitor, iar această nouă gândire a mea m-a ajutat să dau naștere unor idei minunate pe care abia aștept ăa le pun în practică în 2019! Și pentru că mi-am organizat bine modul de a gândi, mi-am stabilit și țelurile pentru anul care vine:

1. Îmi doresc sănătate, liniște și echilibru în familia mea numeroasă și frumoasă.

2. Vreau să reușesc să extindem living-ul ca să ne putem bucura în voie de clipele petrecute împreună, să putem primi mulți musafiri, copii și să petrecem în veselie.

3. Îmi doresc să îmi amenajez camera mea de machiaj… spațiul meu (la care am renunțat când a apărut Petra ca să îi amenajam camera ei). Acum aș putea să închidem terasa dormitorului nostru unde să îmi fac un super loc doar pentru mine ??!

4. Am super proiecte gata de pus în practica … și aș vrea ca 2019 să îmi aducă încununarea lor cu succes!

5. Pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.