Plăcerea vinovată a Andreei Marin. „Nu e nevoie să pretinzi că ești perfectă, că nu ești om și tu”

0

Vedeta este foarte strictă cu regimul de viață pe care îl are: mănâncă sănătos, face mult sport și este foarte atentă la fiecare detaliu care ține de felul în care arată și se simte.

Însă, Andreea Marin recunoaște că are și ea momente când nu poate rezista tentațiilor dulci, dar pe care le cosumă cu moderație.

Fosta zână a Surprizelor s-a fotografiat în pat, în timp ce pe noptieră avea un platou cu dulciuri.

„Neața! E bună o prăjiturica pe ascuns din când în când? Gustoasă e, fără îndoială, dar nu-i nevoie să pretinzi că ești perfectă, că nu ești om și tu, asumă-ți ce faci și bucură-te de micile plăceri ale vieții.

Un singur sfat am: mănânc-o în prima parte a zilei, dacă se poate, gustă doar una să îți astâmperi pofta și să nu te simți privată de această bucurie, dar nu mânca tot platoul. Și nu fă din asta un obicei.

Nu uit mișcarea, sportul echilibrează situația și amintește-ți mereu că moderația e cheia”, a menționat Andreea Marin pe contul său de socializare.

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.