Pepe, mărturisiri neașteptate în direct la tv

0

Există război între sexe sau este doar în imaginația noastră?’ , își întreabă Victor Slav  invitații, deja separați’ în două tabere, femei și bărbați.

Până la urmă, războiul ăsta este fals, noi, bărbații și femeile, suntem complementari. Suntem plus și minus, yin si yang … noi, femeile și barbatii, creăm un tot!’, spune Alin Oprea.

Pepe, unul dintre susținătorii acestei idei, face o dezvăluire uluitoare.
Eu de multe ori îmi fac singur lista pentru piață, pentru că mi-a plăcut tot timpul să par într-o relatie. De mic, mi-am zis: daca nu dau impresia că am o relație, par un bărbat neserios’, spune artistul.

Recent, Pepe a avut parte de o întâmplare mai puțin plăcută cu bradul de Crăciun, astfel că acum își lasă familia să se ocupe de împodobirea acestuia. Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, Pepe și-a amintit de una dintre pățaniile de care a avut parte anul trecut, atunci când a vrut să împodobească bradul. Cântărețul a vrut să așeze instalația pe brad, dar a căzut cu tot cu el.

Citește și

VIDEO/ Pe urmele unui caz care, acum 13 ani, a zguduit România. Andreea Simon, fetița de 9 ani care a dispărut „ca o pasăre”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.