Pe ce își cheltuia Adelina Pestrițu banii. „Mi-am dat ultimele finanțe”

0

Într-o postare pe care a făcut-o pe blogul său, Adelina Pestrițu a vorbit despre perioada reducerilor din magazine. Bruneta a povestit și cum obișnuia să își cheltuie banii înainte de a deveni mămică. Era înnebunită să meargă prin magazine în perioada reducerilor, pentru a-și cumpăra haine și pantofi.

„Nu de puține ori mi s-a întamplat să-mi doresc unele outfit-uri și să nu mi le permit. Ca orice om, muncesc pentru banii pe care îi caștig și de când am devenit mamă sunt parcă și mai responsabilă decât înainte. Și este cât se poate de firesc. Reducerile sunt cele care mă salvează și mă ajută să împac și „capra și varza”.

Altele sunt prioritățile acum. Și totuși, trebuie să recunosc că cea mai mare pasiune a mea rămân pantofii, urmați de rochii și parfumuri. Aș cumpăra în neștire și de cele mai multe ori, atunci când vreau să ies din casă parcă tot nu găsesc ce-mi doresc în dressing-ul meu„, a spus Adelina Pestrițu pe blogul ei.

„Îmi amintesc cu zâmbetul pe buze de câte ori mi-am dat ultimele finanțe pe haine cumpărate la reduceri. Aveam impresia că este ultima mea sansă de a avea ceea ce-mi doresc. Și vreți să vă mai spun ceva?! Pană la urmă fiecare om are o plăcere nevinovată, o bucurie, ceva pentru care și-ar risca economiile. Mă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.