Parfumurile de brand: ce sunt si de ce sa le alegi

0

Parfumeria este o arta straveche, iar parfumurile de brand sunt cea mai inalta definitie a acesteia. Sa aflam care sunt, cum sa le alegi si unde sa le gasesti.

Auzim din ce in ce mai des vorbindu-se despre parfumuri de brand, dar nu toata lumea stie ce sunt aceste mici bijuterii de parfumerie, care au admiratori din fiecare colt al lumii.

Parfumuri de brand: ce sunt?

Parfumurile de brand sunt parfumuri facute de maestrii parfumieri, ce folosesc materii prime rafinate. Rezultatul este un parfum original si exclusivist, creat pentru cei care cauta un produs unic si vor sa iasa in evidenta de multime. Exista parfumuri de brand pentru barbati si parfumuri de brand pentru femei, precum si parfumuri unisex. De exemplu, https://www.sephora.ro/marci/trussardi face parte din aceste branduri exclusiviste. Cu o experienta de peste 100 de ani, Trussardi creeaza imbracaminte, bijuteri si, desigur, parfumuri iubite in Europa si in Asia. Primul parfum Trussardi a fost lansat in anul 1980 si, de la acesta, a inceput succesul si in acest domeniu.

Un alt exemplu de brand de parfumuri exclusiviste este Prada. Compania de lux a fost fondata in anul 1913 si ofera imbracaminte, incaltaminte accesorii si parfumuri care ne incanta simturile. Prada este atat de cunoscuta, incat scriitoarea Lauren Weisberger a scris un roman de succes, ulterior ecranizat, sub denumirea de “Diavolul se imbraca de la Prada”.

Trebuie sa stii ca parfumeria de lux are un marketing complet diferit de parfumeria traditionala. Parfumurile de brand se concentreaza asupra calitatii materiilor prime si a cercetarii din spatele unui parfum. Parfumerii creaza aceste produse pentru a satisface o placere aparte, diferita de nevoile pietei de larg consum. Fiecare parfum evoca, inspira sau sugereaza ceva anume. Parfumurile de brand au reusit sa cucereasca un grup in continua crestere de entuziasti si cunoscatori.

Desi suntem determinati sa credem ca Franta este „capitala” parfumului, de fapt, si in Italia exista o mare traditie a parfumurilor, care dateaza din Evul Mediu. In domeniul parfumurilor de brand, Made in Italy, precum Trussardi, Parda si multe alte nume sonore, exista intotdeauna o valoare adaugata, iar parfumerii care au ales sa se dedice cu pasiune acestor produse sunt in continua crestere si din ce in ce mai experimentati.

De ce sa alegi un parfum de brand

Un parfum de brand are un sens similar cu o opera de arta. Cei care se apropie de acest tip de parfum stiu ca aleg un produs care depaseste modelele momentului, cum ar fi parfumurile de vara la moda pentru barbati sau femei. Ca o opera de arta, parfumul de brand este unic, original, mereu actual si modern. Cei care aleg aceste esente stiu ca se alatura unei elite de oameni care adora sa iasa in evidenta fata de multime si se afirma, de asemenea, printr-un parfum. Aceste parfumuri sunt atat vintage, cat si contemporane, iar puterea lor consta tocmai in a fi indeterminabile, dar recunoscute. Parfumul de brand sporeste personalitatea purtatorului si devine o caracteristica esentiala.

De unde sa cumperi astfel de parfumuri

Sephora este unul din cele mai cunoscute magazine la nivel mondial, prezent si in Romania, care iti poate oferi parfumuri de brand, originale si actuale. Poti gasi o gama diversificata de miresme de la cele mai cunoscute marci, la preturi mai mult decat accesibile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.