Nunțile anului 2018

0

Când vorbim de nunțile anului 2018, gândul ne duce prima oară la evenimentul din familia regală britanică, ce a capturat atenția întregii lumi. Prințul Harry și Meghan Markle au strălucit în ziua celui mai important legământ din viața lor. Simplitatea și eleganța ce definesc stilul Ducesei de Sussex s-au regăsit și în alegerea rochiei de mireasă, o creație Givenchy.

 

Nunțile anului 2018 – Prințesa Eugenie

Tot la Castelul Windsor, acolo undeva a avut loc nunta Ducilor de Sussex, s-a căsătorit în luna octombrie și Prințesa Eugenie cu Jake Brooksbank, nepoata Reginei Elisabeta a II-a. Și acest eveniment a fost urmărit, mai ales că la nuntă au participat foarte multe vedete. Totuși, cea mai importantă zi din viața Prințesei de York a fost eclipsată de vestea că Meghan Markle este însărcinată.

Cum-a-aratat-printesa-eugenie-la-nunta-1.jpg

Nunțile anului 2018 – Principele Nicolae

Rămânem în sfera nunților regale, dar de această dată ne îndreptăm atenția spre meleagurile autohtone. Mai exact, la sfârșitul lunii septembrie și-au unit destinele Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și Alina-Maria Binder. Cei doi s-au căsătorit civil în Anglia, dar cununia religioasă s-a desfășurat la Sinaia, un loc cu o semnificație aparte pentru fiul Principesei Elena. Chiar dacă familia nu i-a fost alături, Nicolae s-a bucurat de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.