Nu sunt de acord cu NIMIC din ce spune Olivia Steer, dar viața ei personală nu e o dezbatere

0

Fac parte din generația care și-a făcut toate vaccinurile posibile și nu am regretat niciodată acest lucru. Și, când o sa am copii, îi voi vaccina cu siguranță. Dar acest articol nu este unul pro vaccinare, ci despre Olivia Steer.

De-a lungul timpului am scris de nenumărate ori despre necesitatea vaccinurilor, despre ce se întâmplă în lume de la propagarea agresivă a mișcării anti-vaccinare, am citit sute de studii pro și contra vaccinare și cred că fiecare om are dreptul de a-și forma o părere despre acest subiect și de a acționa în consecință.

Printre multele teorii pe care le-am auzit în ultimii ani se numără faptul că vaccinarea copiilor ar duce la apariția autismului – fapt demontat de CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din America). Poate cel mai îngrijorător lucru pe care l-am citit la finalul anului trecut a fost semnalul de alarmă dat în lumea întreagă cu privire la scăderea drastică a numărului de oameni care cred în necesitarea vaccinării și corelația care există cu creșterea alarmantă a cazurilor de rujeolă. O analiză publicată de The Guardian bazată pe datele Organizației Mondiale a Sănătății susține chiar că numărul cazurilor de rujeolă în Europa va înregistra, în anul 2019, recordul ultimului secol! Mai exact se estimează că vor fi 60.000 de cazuri de rujeolă, ceea ce ar reprezenta dublul numărului de cazuri înregistrate în anul 2017. Rujeola este doar un exemplu, căci astfel de statistici îngrijorătoare au ca subiect toate tipurile de afecțiuni pentru care există și vaccinuri.

Dar să revenim la subiect. Cred că sunt puține persoane care nu au urmărit sau nu au citit despre emisiunea de la Pro TV la care a fost invitată zilele trecute Olivia Steer și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.