„Nu pot să am șef decât pentru o scurtă perioadă de timp. În caz contrar, ești subalternul meu în secunda următoare”

0

 

În ultima perioadă de timp, Oana Zăvoranu și-a făcut un obicei din a face dezvăluiri despre ea și viața sa în mediul online. De data aceasta, vedeta a mărturisit că niciodată nu s-a putut conforma regulilor, că nu a putut suporta prea multă vreme să aibă șefi, dar și că este îndrăgostită de propria persoană.

„Întotdeauna m-am simțit diferită și de multe ori neînțeleasă… când seara copiii erau trimiși la culcare la ora 21:00, pentru mine abia începea „ziua”?. 
Nu am putut și nu pot să mă conformez regulilor și să stau în pluton cumințică așteptând să îmi fie dată vreo „comanda”. 

Nu pot să am șefi, decât pentru o foarte scurtă perioadă de timp, și care obligatoriu să îmi inspire admirație, respect și evoluție, în caz contrar ești subalternul meu în secunda următoare ?. 

Sunt îndrăgostită de propria-mi persoană și cred că este incomparabilă mai bună situația asta decât cea în care totul te complexează și nu trăiești decât în funcție de părerile și gusturile altora.  Ca să inspiri putere și forță trebuie ca mai întâi tu să crezi în puterea și în forța ta. 

Și da, ador puterea, dar aia bine canalizată și dozată exact în direcția care să te facă invincibil, cel puțin la suprafață. 
Nu accept critici pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.