Motivul pentru care Oprah Winfrey nu a avut niciodată copii

0

Chiar dacă, la sfârșitul lunii ianuarie, Oprah Winfrey va împlini 65 de ani, aceasta nu regretă deloc că până la această vârstă nu a făcut copii. Vedeta de televiziune a declarat că nu a avut niciodată instinct de mamă, cu toate că îi plac copii.

„N-am crezut niciodată că instinctul matern este pentru mine. Îmi plac copiii, dar îmi plac ceva de genul: Bună, puștiule, ok, acum du-te de aici! Îmi plac copiii atunci când pot să îmi vorbească și să îmi spună ce problemă au. Asta înseamnă pentru mine a avea copii”, a spus Oprah Winfrey, la un eveniment special pentru o școală de fete din Africa, potrivit People.

Într-un alt interviu, Oprah a mărturisit că nu ar avea răbdare să crească un copil

„Nu am dorit să am copii. Nu aș fi fost o mamă bună pentru acei copii. Nu am răbdare. Am răbdare pentru cățeluși, dar și răbdarea pentru ei îmi trece repede”, a dezvăluit producătoarea TV.

Alegerea vedetei de a nu avea copiii poate fi justificată de copilăria grea pe care aceasta a avut-o. Oprah a avut o copilărie săracă, iar la vârsta de nouă ani, a fost abuzată sexual de unchiul ei, un văr și un prieten de familie. La 14 ani, vedeta a mai trecut printr-un moment tragic: a rămas însărcinată, iar fiul ei a murit curând după naștere. Oprah a făcut această dezvăluire în show-ul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.