Motivul pentru care Meghan Markle stă departe de social media

0

Meghan Markle este ținta tabloidelor din întreaga lume de când a devenit iubita Prințului Harry și mai cu seamă de când cei doi s-au căsătorit. Valul acesta mediatic, uneori agresiv, i-a dus pe mulți cu gândul la o asemănare între Ducesa de Sussex și mama soțului ei, Lady Di, care și-a pierdut viața într-un accident de mașină în timp ce era urmărită de paparazzi.

Deși gesturile, ținutele, cuvintele lui Meghan Markle sunt minuțios analizate, aceasta nu ar fi interesată de tot ce se spune despre ea.

Când a fost întrebată, în cadrul unui interviu, ce părere are despre faptul că feminismul promovat de ea este numit „la modă”, a dezvăluit că evită să se uite pe rețelele de socializare sau să citească ziarele pentru a nu fi afectate de ”zgomote”, conform știrileprotv.ro.

„Nu citesc nimic, este mult mai bine așa, dar, de asemenea, este alegerea mea personală. Uneori, aceste zgomote îti pot distrage atenția de la problema reală” a declarat Meghan Markle.

Pentru a le proteja pe ambele ducese, echipa de comunicare a Casei Regale a fost nevoită să facă un set de reguli pentru cei care vor să comenteze pe conturile de socializare ale familiei regale. Aceasta a eliminat multe comentarii cu tentă rasistă sau misogină și a blocat mai multe conturi, atât pe Twitter, cât și pe Instagram.

Meghan…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.