Modul surprinzător în care Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat familia regală că s-a născut fiul lor

0

Tânara generație a familiei regale face totul complet diferit, acest lucru fiind valabil mai ales în cazul Prințului Harry și al lui Meghan Markle.

Dincolo de faptul că au ales un nume fără o istorie regală pentru fiul lor, Archie, Ducele și Ducesa de Sussex au ales să împărtășească această veste cu membrii familiei regale într-un mod cât se poate de normal.

Potrivit Hello!, nașterea lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor pe 6 mai a fost anunțată de Prințul Harry pe grupul de WhatsApp al familiei, un mod pe care l-ar fi ales oricare dintre noi, nu-i așa?

Mike Tindall (soțul Zarei Tindall, nepoata Reginei) a declarat pentru Hello! că el și restul membrilor familiei extinse au aflat vestea cea mai de pe WhatsApp, prin intermediul unui mesaj din partea Prințului Harry.

Din acel grup ar face parte Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice, Kate Middleton și Prințul William. Mike Tindall a vorbit și în alte interviuri despre acest grup, explicând că este un mod prin care comunică mult mai ușor.

Acesta a vorbit și despre rolul lui Harry ca tată, Mike fiind convins că se va descurca perfect. „Va fi un tată minunat. Îl vom lăsa să descopere singur, să aibă propria abordare. Noi avem atât de mult noroc cu ai noștri (copiii);…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.