Mirela de la Insula Iubirii se pregătește de nuntă. Cu cine se iubește bruneta

0

 

De câteva luni, Mirela de la Insula Iubirii are un nou iubit. Acesta se numește Florin Tecar și locuiește în Dej. În luna decembrie, acesta a postat mai multe fotografii în care apare alături de focoasa brunetă. ba chiar a scris un mesaj prin care le transmite internauților că iubirea nu ține cont de vârstă.

„Când dai greş în viaţă sau când lucrurile s-au întors împotriva ta, încerci să schimbi sensul roţii şi să muţi focusul de pe tine pe viaţa altora. Pentru tine, acum e un specimen, dar acum puţin timp era dragostea vieţii tale. Atunci când vorbeşti de oamenii din viaţa ta, practic, vorbeşti mai mult despre tine. Hainele, vârsta, aspectul fizic sunt lucruri care contează prea puţin atunci când două suflete se îndrăgostesc. Cred că orice femeie adevărată ştie ce vrea în viaţa ei, un bărbat care să îi fie alături, să o iubească nemărginit şi să o trateze exact aşa cum merită, nu cum a fost tratată până acum. Dintr-un loc fericit, femeia nu pleacă niciodată”, a scris Florin Tecar pe Facebook.

Despre Florin Tecar se spune că ar fi fratele lui Ioan Tecar, un afacerist care conduce 13 firme şi care ar avea o avere de 125 de milioane de euro, după cum notează okmagazine.ro.


Potrivit Antena Stars, Mirela a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.