Miley Cyrus, declarații emoționante despre pierderea locuinței în urma incendiilor devastatoare

0

Miley Cyrus merge mai departe și își menține o stare de spirit pozitivă în ciuda faptului că și-a pierdut locuința în incendiile din California de luna trecută.

„Sincer, sunt într-un moment de vindecare acum”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii On Air with Ryan Seacrest, adăugând că a învățat multe lucruri după această experiență.

Miley Cyrus și-a lansat o nouă melodie, o colaborare cu Mark Ronson, „Nothing Breaks Like a Heart”, după ce a dezvăluit în noiembrie că locuința sa și a logodniului ei, Liam Hemsworth a ars în întregime.

Artista a declarat în timpul interviului că a găsit consolare în cuvintele tatălui său, Billy Ray Cyrus.

„Tatăl meu mi-a spus întotdeauna, ‘Viața este o serie de adaptări.’ Și câteodată nu înțelegem ce vor părinții noștri să ne spună până când nu începem să experimentăm mai mult viața, pentru că ei învață lucrurile astea pe măsură ce timpul trece. Așa că încep să înțeleg ce înseamnă asta acum. Cred că o astfel de experiență care îți schimbă complet viața, de exemplu un dezastru natural, este cu adevărat o provocare, cred, să vezi cum reacționezi la pierderi”, a declarat Miley.

Vedeta a explicat că a preferat să aleagă o atitudine pozitivă….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.