Miley Cyrus, alături de părinții săi în imagini inedite de la nuntă

0

Atât Leticia Cyrus, cât și Billy Ray Cyrus, au postat pe rețelele sociale câteva imagini de la nunta fiicei lor. Miley Cyrus și Liam Hemsworth au avut o ceremonie intimă la casa din Tennessee a familiei Cyrus, alături de familie și cei mai apropiați prieteni ai celor doi.

„Au vrut dintotdeauna o ceremonie mică, privată, alături de familie și prieteni apropiați și exact așa au făcut. Miley este foarte fericită. Iubește casa din Tennessee și a fost foarte entuziasmată să aibă ceremonia acolo”, a declarat o sursă pentru People.

Leticia a adăugat în descrierea portretului de familie „Acest lucru îmi face inima atât de fericită”, în timp ce Billy Ray i-a felicitat pe tinerii căsătoriți, continuând cu o fotografie din momentul tăierii tortului de către miri, înconjurați de invitați. „Nunta nu ar fi fost completă fără o poză făcută de camera veche a blackberry-ului tatălui. Iubesc să îi văd pe toți atât de fericiți„, a scris Billy Ray.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

💗

O postare distribuită de Tish Cyrus (@tishcyrus) pe Dec 27, 2018 at 12:08 PST

Miley Cyrus a purtat o rochie creată de Vivienne Westwood, alegând atât o coafură simplă, cât și un machiaj natural. Miley și Liam…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.