Mihai Bobonete, detalii despre operația la plămâni. „Eram foarte speriat”

0

 

În ianuarie, Mihai Bobonete a ajuns pe mâna medicilor, unde a fost operat. Acum, starea sa de sănătate este bună.

Actorul a oferit detalii despre intervenția chirurgicală prin care a trecut. El a suferit un pneumotorax masiv – o acumulare de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic.

„Mă bucur că trăiesc și că sunt aici….era cât pe ce să nu pot să vin. Am fost la medic și mulțumesc pe această cale întregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnele asistente, tuturor… M-a ajutat și doctorul care mi-a ținut un discurs motivațional înainte de operație.

Mi-a zis să am încredere în mine, să mă gândesc frumos… că sunt un om bun. Chestia asta, să ți-o spună un om care nu te cunoaște. El a operat-o pe nevastă-mea, nu pe mine…

Eram foarte speriat înainte de operație și a venit la mine și m-a ajutat, pentru că nu avea cine”, a declarat Mihai Bobonete la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, de la Rock FM, potrivit click.ro.

Mihai Bobonete, în vârstă de 38 de ani, este un actor de stand-up comedy și prezentator TV al emisiuniunilor „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, „Jocuri de celebritate” și „Vocea României Junior”, difuzate pe Pro TV. Este cunoscut ca urmare a interpretării rolului Bobiță din serialul Las Fierbinți, de la Pro…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.