Michael Schumacher nu mai este imobilizat la pat și nici conectat la tuburi

0

Luna aceasta se împlinesc cinci ani de la accidentul de schi din Alpii Francezi care l-a scos din circuit pe Michael Schumacher, cinci ani în care familia sa a refuzat să ofere detașii despre starea de sănătate a campionului.

Informațiile au fost puține și rare, iar fanii săi sunt nerăbdători să afle cât mai multe despre felul în care evoluează multiplul campion de Formula 1.

În luna august, „rude apropiate” au declarat pentru revista „Paris Match” că Michael încă arată emoții și plânge deseori când vede frumusețea naturală.

Managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să ofere informații despre condiția legendei F1.

În general media nu a dat informații despre viața privată a lui Michael și a Corinnei. Odată, într-o discuție lungă, Michael mi-a spus: nu trebuie să mă mai suni anul viitor, dispar”, a declarat Kehm.

Cred că era visul lui secret să poată face acest lucru într-o zi. De aceea încă doresc să protejez dorințele lui și nu las să îmi scape nicio informație”, a explicat ea.

Dar acum, în apropierea aniversării campionului, care va împlini 50 de ani pe 3 ianuarie, Daily Mail a făcut puțină lumină în ceea ce privește starea de sănătate a lui Schumacher.

Se pare că germanul nu mai este conectat la tuburui și nici nu mai este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.