Mesajul trist al Thaliei după moartea stilistului vedetelor. A fost cel care a coafat-o în ziua nunții

0

 

Stilistul cubanez Oribe Canales a încetat din viață la vârsta de 62 de ani. Acesta locuia la Miami și de ceva vreme avea probleme la ficat.

De-a lungul anilor, Oribe Canales a lucrat cu mari case de modă, dar și cu cele mai mari nume din industria showbiz-ului internațional. printre vedetele cu care acesta a colaborat se numără Naomi campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Miley Cyrus, Jennifer Lopez și multe altele.

Oribe Canales este cel care a coafat-o pe artista mexicană Thalia în ziua nunții acesteia cu prducătorul Tommy Mottola. Artista a transmis un mesaj plin de durere pe contul său de Instagram.

„Coincidențele… Chiar ieri m-am uitat la această fotografie în timp ce făceam ordine printre foldere din computer. Văzând fotografia, mi-am amintit de personalitatea unică a lui Oribe Canales. În ziua în care l-am cunoscut, am fost la el cu intenția de a-mi schimba radical look-ul și dorind să-mi tai părul până la umeri.

Răspunsul său a fost un categoric NU. „Părul tău e Thalia, este marca ta. Eși printre puținele pe care le cunosc cu un astfel de păr atât de lung natural”. Niciodată nu mi-a tăiat părul mai mult de două degete!

De asemenea, mi-am amintit ziua în care el m-a coafat pentru nunta mea. A făcut-o cu atâta atenție și blândețe, ieri m-am gândit……

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.