Mesajul Andrei pentru finalista ei de la Vocea României. „Gusturile nu se discută”

0

 

În finala show-ului Vocea României 2018, de la Pro TV, Andra a avut o finalistă. Este vorba despre Mădălina Coca, a cărei voce a fost comparată cu cea a renumitei artiste internaționale Celine Dion. Finala Vocea României 2018 a fost câștigată de Bogdan Ioan, cel care a făcut parte din echipa antrenată de Smiley.

Chiar dacă nu a câștigat concursul Vocea României alături de eleva ei, Mădălina Coca, Andra are numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. Mesajul transmis de Andra despre Mădălina este unul impresionant.

„Gusturile nu se discută, spunem deseori asta. E adevărat! Fiecare simte în felul sau, are anumite preferințe și idealuri, face parte din procesul de maturizare să accepți și să respecți aceste lucruri. Însă muzica reușește de multe ori să ne fie numitor comun, iar o interpretare că a Mădălinei Coca din finala Vocea României este acel ceva care ne face să simțim emoție.

Am cântat cu sufletul piesă „All by myself” alături de tine și a fost de parcă m-aș fi aflat într-un concert al minunatei Celine Dion, doar că într-o variantă care a sunat atât de… românește. Draga mea, îți mulțumesc pentru tot! #VoceaRomaniei #2018″, a spus Andra despre eleva ei.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.