Maria Ilioiu a rămas fără iubit. „I-am dat inelul înapoi”

0

 

Recent, Maria Ilioiu anunța că a primit inelul de logodnă și că este gata de căsătorie. Însă, povestea de dragoste n-a ținut prea mult, astfel că ispita de la Insula Iubirii este din nou singură.

Anunțul a fost făcut chiar de Maria Ilioiu, pe contul său de socializare.

„S-a rupt lanțul de iubire
Și-a început a rugini ???

Gata, i-am dat inelul înapoi, fiecare merge pe drumul lui, sunt mai liniștită singură, decât într-o relație toxică. Totul în viață ține de alegeri… Eu alesesem prost de la început și mă învârteam într-un cerc, fără rost.

Important este sa-ti găsești puterea să pui punct, dacă nu te înțelegi și nu ești fericit… Vă urez frumusețe în jurul vostru și vă îndemn să plecați fără să vă uitați înapoi, dacă nu vă potriviți și nu vă completează, decât să trăiți 3 zile de rai și 7 de iad…”, a spus Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu este una dintre cele mai dorite ispite de la „Insula Iubirii’, dar și cea mai controversată apariție de pe micul ecran. Sezonul acesta, roșcata a reușit performanța de a-l cuceri pe Bogdan, iubitul lui Hannelore, alături de care a petrecut momente incendiare.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.