Marcel Pavel, la 59 de ani. L-au trezit din somn ca să-i facă urări

0

 

Binecunoscutl artist Marcel Pavel și-a aniversat ziua de naștere. Artistul a povestit, la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, de ce surprize a avut parte de la copiii săi.

„M-au trezit din somn, dormeam și eu așa de bine și au zis: tată, uite tortul, șampania, la mulți ani. Îi iubesc enorm, iar Sasha chiar m-a surprins foarte mult cu gestul său. de obicei, el mai mult primește, decât să dea.

Fiica mea a zis că ea este regina, este îmbrăcată de gală, într-o rochie roz…

Eu sunt în casă stăpânul, soția mea stă în genunchi în fața mea și îmi zice să ies de sub pat, știi vorba aia. În familia mea este o armonie extraordinară și mă bucur că la 59 de ani am o familie extraordinară, 3 copii frumoși și o femeie frumoasă, care mă suportă”, a declarat Marcel Pavel.

„Iubește la maxim copiii și familia, dar și pe mămica lui, pe frați lui, pe sora lui, sunt foarte mulți, avem un neam foarte unit și foarte frumos.

Îi urez la mulți ani, cu multă sănătate, să fie aproximativ la fel, că întotdeauna există și mai bine, și poate așa vom fi și noi mai buni, lângă el”, a completat și soția lui Marcel Pavel.

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.