Manuela Hărăbor mănâncă în funcție de testul… pantalonilor! Se menține prin înot și masaj

0

Manuela Hărăbor și-a petrecut toată viața între două repetiții sau o reprezentație și îngrijirea fiului său, diagnosticat cu autism. Ea și-a crescut singură băiatul, acum în vârstă de 28 de ani și, ca orice mamă de copil care suferă de această afecțiune, viața sa a fost una „specială”. Manuela Hărăbor este foarte legată de fiul ei.

Cu toate acestea, actrița și-a făcut mereu timp și pentru îngrijirea sa, despre care spune că este foarte importantă, dată fiind natura meseriei.

 

„Îmi fac timp, chiar dacă alerg dintr-un loc în altul, de la un teatru la altul, de la o repetiție la alta. Reușesc să mă opresc și la masaj, iar până să se răcească vremea făceam și o oră, două de bazin”, a declarat aceasta pentru Libertatea. Actrița se oprește, săptămânal, și la saloanele de înfrumusețare.

„La coafor ajung o dată pe săptămână sau cel târziu la zece zile. Trebuie să am grijă de mine, munca mea e la vedere. Dacă am un spectacol trebuie să îngrijesc și carcasa”, a adăugat aceasta.

Reduce din alimente când blugii devin prea strâmți

Manuela Hărăbor nu obișnuiește să se urce prea des pe cântar. Dar știe când a venit momentul în care trebuie să înceapă să aibă grijă ce mânâncă.

„Văd după pantaloni sau blugi. Dacă se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.