Mama lui Dan Bălan și-a renovat casa pentru chiriași! A donat obiecte de valoare din apartament

0

Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, ex-Ozone, este o vedetă foarte apreciată în Republica Moldova, țară în care s-a născut. Cu toate acestea, ea are afaceri și-n România, unde, pe lângă diverse concerte sau prezentări de evenimente,obține venituri și din chirii. Mai precis, artista deține un apartament cu două camere, în zona Eroii Revoluției din București.

Recent, Ludmila Bălan a investit o sumă frumușică în renovarea casei sale, în care nu a mai locuit de ani buni. O parte din mobilier și alte obiecte de valoare a preferat să le doneze unor vecini sau altor cunoștințe. Artista își renovează destul de des apartamentul și de fiecare dată renunță la diverse articole din casă.

Confundată cu iubita lui Dan Bălan

Ludmila Bălan are 60 de ani, dar puțini i-ar da vârsta. Artista este trasă ca prin inel și nu de puține ori, pe când se afla în prezența celebrului său fiu, a fost întrebată dacă nu este iubita acestuia! Basarabeanca face foarte mult sport și-și pune în evidența silueta mai mereu prin haine foarte mulate!

Nu încurcă «borcanele»

Mai ales de când este tanti Ludmila și prezintă evenimente pentru copii, artista are foarte multe cereri, atât ca moderatoare, dar și ca solistă. Niciodată însă ea nu „se vinde” la pachet cu fiul său. În schimb, Ludmila…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.