Laurette a vorbit despre relația cu italianul Alessandro

0

Laurette a declarat  că atunci când va avea o relaţie, îşi va asuma că iubeşte şi va veni să spună în faţa întregii ţării.

„Despre mine apar multe ştiri, dar nu sunt toate adevărate. Nu e adevărat! Cu o zi inainte scria că m-am întâlnit cu altcineva. Nu e nimic adevărat. Când voi avea un iubit asumat, voi veni şi voi spune că iubesc, dar până atunci nu e nimic adevărat! Alessandro e prietenul meu cel mai bun, avem o relaţie de prietenie, dar a trecut mult timp de atunci si nu…. nu mai e cazul”, a spus Laurett pentru Antena Stars.

Recent, Laurette s-a implicat într-o campanie de integrare a persoanelor cu dizabilități: „Am simțit pe pielea mea etichetele puse de societate” . „Mi-as dori ca fiica mea să trăiască într-o Românie fără discriminare și prejudecati, cu șanse egale pentru toți’, ne spune modelul a cărei viața s-a schimbat de când a devenit mamă, situație ce consider că o recomandă să atragă atenția societății asupra unor problem reale, mai mult, își dorește să lupte împotriva mentalităților. Mai nou designer cu atelier de creație vestimentară, Laurette Athindehou, să starul unei campanii de integrare a persoanelor cu dizabilități alături de ‘Asociația de sprijin a copiilor handicapați fizic”.

Citește și

Dispute şi reacţii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.