Lady Gaga este pregătită să-și uimească fanii cu apariția la Met Gala 2019

0

Lady Gaga este la fel de entuziasmată ca și noi pentru ediția de anul acesta a evenimentului Met Gala, insistând să-și exprime nerăbdarea pe Instagram. Călătorind la New York pentru gală, pe care o găzduiește alături de Harry Styles, artista a postat o fotografie din avion cu un mesaj sugestiv: „Met Gala, venim! Destinația Camp, sunt atât de entuziasmată să co-găzduiesc evenimentul Annei. (și nu mi-am mai epilat picioarele de patru zile, ceea ce chiar completează look-ul).”

După ce s-a instalat în hotel, artista a postat o nouă fotografie, alături de care a scris: „Înapoi în Groove-ul New York-ului”. Mai târziu în aceeași zi, Lady Gaga a fost surprinsă de fotografi în drum spre un restaurant, arătând chic într-un look rock format dintr-un tricou galben cu formația Ramones, ghete Celine, jachetă din piele și blugi rupți. Gaga nu a oferit niciun indiciu în legătură cu ce ar putea să aleagă pentru gala din această seară, lăsându-și fanii să-și imagineze interpretarea temei.

Lady Gaga și Harry Styles îi vor avea alături pe Alessandro Michele, desginer-ul casei de modă Gucci, și pe Serena Williams. După febra din ultimele zile din rețelele sociale, nu ne este greu să admitem că suntem…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.